U gaat de goede kant op. Nu de rest nog!

Innoveren. Nieuwe paden inslaan. Ook de jeugdhulpverlening/zorg ontkomt niet aan transities waarbij budgetbeheersing een rol speelt. Zelf ziet u haarscherp hoe u dit binnen uw organisatie realiseert met behoud van kwaliteit. Maar hoe krijgt u uw mensen mee in de gewenste richting? Petra Tjalma – eigenaar van P11 Advies – is dé aanjager van nieuwe samenwerkingsverbanden en implementaties in de jeugdzorg. Inspirerend. Motiverend. En gericht op een duurzaam resultaat voor hulpverlening binnen gedwongen kaders.

'Mensen laten samenwerken aan een nieuw perspectief. Met respect voor hun kennis én hun liefde voor het vak. Daarin zit mijn kracht.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​'

Wat kan P11 voor u betekenen?

Samenwerking specialist

P11advies is een sterke en ervaren partner als het gaat om het opzetten en ondersteunen van samenwerking. Zij gaat doelgericht te werk en brengt met enthousiasme resultaten tot stand. P11advies heeft een scherp oog voor onderlinge verhoudingen én voor de belangen van de verschillende partijen. Overtuigingskracht, een goed politiek gevoel en het tijdig oppikken van signalen zorgen voor het goed functioneren van het samenwerkingsverband.

Individuele coaching

Het is een cliché, maar toch: aan de top kan het erg

eenzaam zijn. Een sparringpartner is soms bijzonder welkom, vooral als er ingrijpende veranderingen op stapel staan.

Vragen als: 'Heb ik echt alle factoren meegewogen?', 'Laat ik me misschien leiden door persoonlijke motieven?' en

'Wat kan er eventueel misgaan?' kunnen in individuele coaching aan de orde komen. U voelt zich gesterkt en opgewassen tegen weerstand.

 

 

Projectmanagement

P11 Advies is een sterke en ervaren partner in het ontwikkelen van nieuwe werkconcepten binnen de jeugdzorg. Cruciaal voor de uitvoering die daarop volgt, is natuurlijk het draagvlak. Ook daarin ondersteunt P11 Advies haar opdrachtgevers, en met succes; mensen meekrijgen is tenslotte de tweede natuur van Petra Tjalma.