Services

Samenwerking specialist

P11advies is een sterke en ervaren partner als het gaat om het opzetten en ondersteunen van samenwerking. Zij gaat doelgericht te werk en brengt met enthousiasme resultaten tot stand. P11advies heeft een scherp oog voor onderlinge verhoudingen én voor de belangen van de verschillende partijen. Overtuigingskracht, een goed politiek gevoel en het tijdig oppikken van signalen zorgen voor het goed functioneren van het samenwerkingsverband.

Individuele coaching

Kracht van Vrouwen

Vrouwen zijn mijn doelgroep. Veel vrouwen laten hun kracht te weinig zien en zijn geneigd zich aan te passen. Het gaat om het persoonlijk leiderschap te vergroten. We zitten in een timeshift waarin de vrouwelijke eigenschappen hard nodig zijn om de nu vooral mannelijk gedomineerde samenleving in evenwicht te brengen.

Net als Yin en Yang. Beiden zijn nodig.

zie ook: House of Awareness

 

Projectmanagement

P11 Advies is een sterke en ervaren partner in het ontwikkelen van nieuwe werkconcepten binnen de jeugdzorg. Cruciaal voor de uitvoering die daarop volgt, is natuurlijk het draagvlak. Ook daarin ondersteunt P11 Advies haar opdrachtgevers, en met succes; mensen meekrijgen is tenslotte de tweede natuur van Petra Tjalma.

CONTACT
snel gelegd!                                     Privacyverklaring 
                                                           
P11 Advies
Petra Tjalma
06 - 57574232
P11Advies@kpnmail.nl
 
https://www.houseofawareness.com/coach/petratjalma/

 

 

  • linked in.png

© 2014 by P11

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now