aanTafel in Leidsche Rijn

Zin in een goed gesprek?

​​

Heb je zin in een goed gesprek met vriendinnen of vrouwen die je (nog niet) kent? Even over iets anders praten en jezelf, een ander en elkaar motiveren om kansen te zien en te grijpen? Schuif dan aanTafel! Bij aanTafel ga je met elkaar in gesprek aan de hand van een van de draaiboeken: Doel, Lef of Netwerk. Deze draaiboeken zijn ontwikkeld door WOMEN Inc., hét netwerk voor vrouwen die zichzelf en andere vrouwen willen versterken.

De gesprekken zijn gericht op het stimuleren van vrouwen om doelen voor zichzelf te formuleren, het lef te hebben er een plan voor te maken en een netwerk op te bouwen en te gebruiken. Er zijn drie verschillende rollen. De gesprekleider is door WOMEN Inc. getraind. De gastvrouw zorgt voor locatie en tijdstip.

Deelnemers mogen gratis deelnemen aan een gesprek. Alle rollen zijn op vrijwillige basis. Petra Tjalma is gesprekleider van aanTafel en organiseert gesprekken bij haar thuis in Leidsche Rijn. Je kunt je hiervoor aanmelden via de website. Je kunt ook zelf een gesprek organiseren en Petra uitnodigen als gesprekleider.

CONTACT
snel gelegd!                                     Privacyverklaring 
                                                           
P11 Advies
Petra Tjalma
06 - 57574232
P11Advies@kpnmail.nl
 
https://www.houseofawareness.com/coach/petratjalma/

 

 

  • linked in.png

© 2014 by P11

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now